Plantaardig bakken voor beginners: 'Vervang niet zomaar een ei door plantaardig alternatief'

We duiken allemaal graag de keuken in om onze beste bakkunsten tevoorschijn te halen. Op onze receptenpagina vind je alvast meer dan voldoende inspiratie om uit te kiezen. Zowel plantaardige als 'gewone' bakrecepten zijn talkrijk terug te vinden. Maar is plantaardig bakken even makkelijk dan 'gewoon' bakken? Hoe vervang je boter, eieren, melk en slagroom het best? Plantaardige bakster Marieke Wyns van Chez Mariette geeft je de geheime sleutel tot vegan baksucces mee. 
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Recepten Vegan Gebak Bakken Koken Dessert Chez mariette Plantaardig bakken Baktips

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer