Pret in bad

Pret in bad

INGREDIËNTEN

  • Aantal personen: 4

1 Grietfilet
1 roze pompelmoes
Enkele plakjes Lardo di Colonnata
1bussel dille
1 el arbequinaolijfolie
1 maiskolf
100gr room
100gr boter
100gr bisque van garnalen
50gr melk
Peper&zout

Bereiden

  1. Snij alle maiskorrels van de maiskolf, zet op met de room en boter en kook helemaal gaar. Mix heel glad en fijn en stort in de eendevormpjes. Laat afkoelen.
  2. Snij de pompelmoes à vif
  3. Snipper de dillesteeltjes heel fijn en meng samen met de pompelmoes en de olijfolie.
  4. Gaar de griet 5min op 155°C en werk af met een plakje lardo.
  5. Dresseer op het laatste met de pompelmoes erbovenop. Schuim de bisque op met de melk en serveer.

Tip

Tom Van Lysebettens, chef van Cochon de Luxe, gebruikt voor dit en andere recepten speciale vormpjes die gewoon op Amazone.com te vinden zijn. No stress!