Prosciutto di Parma met meloen in vermouth

Prosciutto di Parma met meloen in vermouth
januari 3, 2019 Ambiance
In Amuses & Fingerfood, Recepten

Yields4 Servings

Door Peppe Giacomazza


INGREDIËNTEN
 350 g San Daniele-ham
 1 cantaloupemeloen
 1 pakje minimozarella
 Rode vermouth
 Handvol gele kerstomaten
 Rode nerfzuring

INSTRUCTIES
1

Snij de meloen doormidden en schep er bolletjes uit. Marineer ze een uurtje in vermouth.

2

Snij de kerstomaatjes doormidden.

3

Verdeel de ham over de borden. Schik er de balletjes mozarella en kerstomaatjes rond en daarna de meloenbolletjes. Werk af met wat rode nerfzuring.

Ingredients

INGREDIËNTEN
 350 g San Daniele-ham
 1 cantaloupemeloen
 1 pakje minimozarella
 Rode vermouth
 Handvol gele kerstomaten
 Rode nerfzuring

Directions

INSTRUCTIES
1

Snij de meloen doormidden en schep er bolletjes uit. Marineer ze een uurtje in vermouth.

2

Snij de kerstomaatjes doormidden.

3

Verdeel de ham over de borden. Schik er de balletjes mozarella en kerstomaatjes rond en daarna de meloenbolletjes. Werk af met wat rode nerfzuring.

Prosciutto di Parma met meloen in vermouth