Radijsjes met geitenkaas en zwarte olijven

Radijsjes met geitenkaas en zwarte olijven
27 december 2018 Ambiance
Door Amuses & Fingerfood, Recepten

Voor 4 personen – Door Kenny Bernaerts

  • 100 g zachte geitenkaas
  •  25 room
  •  10 gevogeltebouillon
  •  1 blaadje gelatine
  •  Peper en zout
  •  250 g zwarte olijven
  •  1 bussel radijsjes
Droog de olijven enkele uren in de oven bij 60°. Laat afkoelen en mix tot een crumble.
Meng de geitenkaas met de bouillon en laat smelten op een zacht vuur. Voeg de room toe en roer goed. Haal de pan van het voor en voeg de gelatine toe. Passeer door een zeef en breng op smaak met peper en zout. Doe in een espumafles met twee gasbommetjes.
Snij de radijsjes net boven het groen af en spoel ze grondig.
Spuit wat espuma in een kommetje en bedek met de crumble. Werk af met de radijsjes.