Radijsjes met geitenkaas en zwarte olijven

Radijsjes met geitenkaas en zwarte olijven
december 27, 2018 Ambiance
In Amuses & Fingerfood, Recepten

Yields4 Servings

Door Kenny Bernaerts


INGREDIËNTEN
 100 g zachte geitenkaas
 25 room
 10 gevogeltebouillon
 1 blaadje gelatine
 Peper en zout
 250 g zwarte olijven
 1 bussel radijsjes

INSTRUCTIES
1

Droog de olijven enkele uren in de oven bij 60°. Laat afkoelen en mix tot een crumble.

2

Meng de geitenkaas met de bouillon en laat smelten op een zacht vuur. Voeg de room toe en roer goed. Haal de pan van het voor en voeg de gelatine toe. Passeer door een zeef en breng op smaak met peper en zout. Doe in een espumafles met twee gasbommetjes.

3

Snij de radijsjes net boven het groen af en spoel ze grondig.

4

Spuit wat espuma in een kommetje en bedek met de crumble. Werk af met de radijsjes.

Ingredients

INGREDIËNTEN
 100 g zachte geitenkaas
 25 room
 10 gevogeltebouillon
 1 blaadje gelatine
 Peper en zout
 250 g zwarte olijven
 1 bussel radijsjes

Directions

INSTRUCTIES
1

Droog de olijven enkele uren in de oven bij 60°. Laat afkoelen en mix tot een crumble.

2

Meng de geitenkaas met de bouillon en laat smelten op een zacht vuur. Voeg de room toe en roer goed. Haal de pan van het voor en voeg de gelatine toe. Passeer door een zeef en breng op smaak met peper en zout. Doe in een espumafles met twee gasbommetjes.

3

Snij de radijsjes net boven het groen af en spoel ze grondig.

4

Spuit wat espuma in een kommetje en bedek met de crumble. Werk af met de radijsjes.