Ragout van oesters en sint-jakobsvruchten met prei en truffel

In deze reeks nodigen we telkens vier absolute topchefs uit om vanuit hun eigen visie en voorkeur een recept uit te werken rond een thema dat hen na aan het hart ligt. Deze keer bereidt Jean-Baptiste Thomaes (Château du Mylord) heerlijke ragout van oesters en sint-jakobsvruchten met prei en truffel.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Oesters Sint-jacobsvrucht Ragout Château du mylord Gezond Glutenvrij Herfst Winter Voorgerecht Belgisch Vis

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties