Rauwe zalm met gepekelde peer en rabarber

HyperFocal: 0

BENODIGDHEDEN:

Voor 4 personen:

  • 300 g zalmhaasje
  • 1 peer, type conference
  • 1 dunne stengel rabarber
  • 1 dl rijstazijn
  • 100 g bloemsuiker
  • 1 groene jalapeno
  • 1 el hazelnootolie
  • Handvol microsalade
  • Zout

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Meng de azijn, suiker en water in een kom. Was en snij de peer en de rabarber in heel dunne plakjes en laat ze 10 minuten marineren in het mengsel.
  2. Snij de zalm in plakjes van 2 cm en snij de jalapeno in dunne schijfjes.
  3. Verdeel de peer over de borden en schik er wat zalm rond. Werk af met de rabarber, jalapeno en microsalade. Besprenkel met hazelnootolie en kruid af met zout.
Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!