Bietensalade

Steeds meer mensen zijn geïntresseerd in plantaardige eten, maar weten vaak niet hoe te beginnen. Probeer eens deze lichte bietensalade van Living The Green Life met linzen. Een heerlijk frisse salade boordevol smaken en helemaal plantaardig. 

Ingrediënten voor

2 personen
250 g gekookte bieten
200 g Linzen
100 g snoepwortels
15 g Munt
100 g amandelyoghurt
1 Citroen
1 Granaatappel
bereiding
  1. Snijd de bieten in plakjes en laat de linzen uitlekken. Verdeel de bieten, wortel en linzen over twee borden. 
  2. Meng 10 g munt met de amandelyoghurt en het sap van de citroen in de keukenmachine. 
  3. Haal de pitjes uit de granaatappel. Verdeel de granaatappelpitjes over de salade en maak af met de amandeldressing en muntblaadjes. 
TIP VAN DE REDACTIE

Op zoek naar meer plantaardige inspiratie? Vind meer recepten terug via www.livingthegreenlife.com

delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!