Bladerdeeg plaattaart met aubergine en zongedroogde tomaten

Wil je graag een vegan gerechtje op tafel toveren? Probeer dan eens deze plaattaart met aubergine en zongedroogde tomaatjes, heerlijk pittig. Ready, set, green! 

Ingrediënten voor

4 personen
1 Aubergine
200 g zongedroogde tomaten
1 blik kikkererwten
1 rol bladerdeeg
120 g haver fraîche
1 pakje The Vegan Sadhu Vegan Curry Pasta
handvol Peterselie
4 el plantaardige yoghurt
bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 190 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Snijd de aubergine in lange dunne plakken en snijd de zongedroogde tomaten in reepjes.Laat de kikkererwten uitlekken.
  3. Rol het bladerdeeg uit op de bakplaat. Meng de haver fraîche met de currypasta en smeer het bladerdeeg hiermee in. Leg de aubergine, zongedroogde tomaten en kikkererwten erop.
  4. Schuif de oven in en bak in 30 min gaar.
  5. Maak de taart af met verse peterselie en het plantaardige alternatief voor yoghurt.
delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant. 

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!