Breekbrood met camembert en Italiaanse kruiden uit de oven

Tijdens een doordeweekse dag wil je waarschijnlijk niet al te lang in de keuken staan. Vandaag bereiden we snel en eenvoudig deze camembert broodplank. Genieten pur sang!

Ingrediënten voor

4 personen
1 groot brood
1 bol camembert
1 Rode paprika
klein trosje Druiven
handvol ongezouten noten
1/2 Komkommer
2 el balsamicoazijn
peper en zout
3 el Olijfolie
1 el Italiaanse kruiden
bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Voeg de olie en Italiaanse kruiden samen in een pannetje en verwarm deze kort om de kruiden in de olie te laten trekken.
  3. Kerf de vorm van de camembert in het brood. Pluk het eruit, maar gooi het stuk niet weg. Je kunt het mee afbakken in de oven en serveren bij de camembert op je broodplank.
  4. Stop de kaas in het brood en snijd de uiteinden horizontaal en verticaal in met een mes, alsof je plukbrood wilt maken.
  5. Kwast het brood in met de kruidenolie en schuif het 20 min in de oven om te bakken. Serveer het op een grote plank of bord. Druppel de balsamico over de gesmolten camembert, en breng extra op smaak met wat zout of peper.
  6. Werk af met paprika, noten, druiven, komkommer en serveer meteen!
delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!