Caprese di burrata

Italiaans, simpel, heerlijk. Meer moet dat niet zijn. Bekende Italiaanse chef Peppe Giacomazza bereidt caprese di burrate, een heerlijk vegetarisch lunchrecept.

Ingrediënten voor

4 personen
4 bollen Burrata
400 g Tomaten
1 teentje Look
San Marzanotomaten
peper
snuifje Zout
bereiding
  1. Dompel de rode tomaten twee minuten in kokend water. Spoel af onder koud stromend water, pel en snijd in twee. Bak op in de pan met een teentje look en breng op smaak met peper en zout.
  2. Snij de gekleurde tomaten in stukken. Bedek de bodem van het bord met saus en schik daarop de burrata. Werk af met de rauwe tomaten.
delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant. 

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!