Chocolate chip pancakes met banaan

Pannenkoekjes zijn altijd een goed idee! Probeer eens deze havermout pannenkoekjes met banaan en chocolade. Ideaal als ontbijt!

Ingrediënten voor

3 personen
150 g Havermout
200 ml plantaardige melk
2 Eieren
2 bananen
tl Bakpoeder
50 g pure chocolade
klontje Boter
Ahornsiroop
woudvruchten
bereiding
  1. Prak de bananen met een vork. Breng ze daarna samen met de melk, het havermoutmeel, de eieren en de bakpoeder in een maatbeker.
  2. Meng alles goed door elkaar met een staafmixer tot je een glad beslag bekomt.
  3. Smelt boter in een pan en bak de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin. Serveer enkele stuks op een bord en werk af met wat ahornsiroop en fruit.
TIP VAN DE REDACTIE

Vervang de havermout door boekweitmeel voor een glutenvrije variant.

delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!