Coupe Fraise met Magnum en Callebaut chocolade

Haal het maximum uit je dessert door je gasten te verrassen met deze Magnum Chef's Edition! Breng de klassieke Coupe Fraise naar een hoger niveau dankzij deze Magnum met een macaron framboos, een crumble van framboos, framboos kletskop en meringue.

bereiding

Versier het bord met de frambozensaus. Plaats de crumble in het midden van het bord en plaats de Magnum Your Way Vanilla hierop. Versier met de opgeslagen room.

Voeg een macaron, een frambozen tuile, een klein stukje Raspberry Sponge Cake en 2 zwarte stukjes Callebaut Mona Lisa chocolade toe.

Werk af met wat Atsina Cressen. Breek de meringue over het dessert om wat crunch toe te voegen.

delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant. 

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!