Gehaktballen met mini-courgettes, gele tomaten en patisson

Wie houdt er nu niet van gehaktballen? Probeer eens deze originele variant op de klassieker. Doordat geen dierlijke producten worden gebruikt, zijn deze balletjes ook vegetarisch.

bereiding
  1. Meng de Knorr Collezione Italiana Tomatino, het water, de Knorr BIO Bouillon Groenten, de Knorr Primerba Knoflook, de Knorr Primerba Bouquet all’Italiana en de Flora Professional Plant 31%.
  2. Breng het geheel aan de kook en laat 10 min sudderen.  Voeg de The Vegetarian Butcher™ NOMeatballs toe en warm goed door.
  3. Snijd de mini-courgetten en de mini pattison in twee.  Bak deze krokant in Phase with Natural Butter Flavour.  Voeg de tomaten toe en laat deze even meebakken tot gaar.
  4. Kruid met peper en zout.  Serveer de balletjes met de gebakken groenten.
delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!