Gelakte hondshaai, springroll, sesam en pindapasta

Geniet van dit Aziatisch visrecept van Filip Claeys.

Ingrediënten

4personen

Gelakte hondshaai, springroll, sesam en pindapasta

Bereiding

Gelakte hondshaai, springroll, sesam en pindapasta

  1. Maak de lakage: meng de honing, met soja en limoen, laat lichtjes inkoken tot een stroperige massa.
  2. Snij de hondshaai in gelijke stukken, kruid met peper en zout, stoom de hondshaai gedurende 5 minuten op 100 °C. Smeer in met lakage van honing en werk af met sesamzaad.
  3. Snij de wortel en prei in fijne julienne, laat de rijstvellen gedurende 2 minuten weken in koud water, plaats op een proper tafel, schik er de julienne van wortel en prei op, samen met koriander en munt. Rol mooi op tot een strakke springroll. Snij in de gewenste vorm, werk af met de lakage van honing en sesamzaad.
  4. Plaats de gelakte hondshaai op het midden van het bord, schik er de stukjes springroll mooi bij, werk af met pindapasta en sesam.
pinda hondshaai North Sea Chefs Filip Claeys michelin visgerecht

Als je iets wilt aanpassen aan dit gerecht, vraag dan gerust onze AI-chef Lio om advies.

Vraag het aan Lio

Reacties