Gingerbread latte

Ook zo dol op de smaken van gingerbread? Deze latte past perfect bij (gingerbread) koekjes, maar is ook gewoon fijn op zichzelf. Je komt er gelijk mee in de kerststemming. Heerlijk warm en de kokosdrink geeft het nog even een extra lekkere twist.

Ingrediënten voor

2 personen
2 shots espressokoffie
1 el Gember
1 el Kaneel
2 tl macapoeder
1 tl Agavesiroop
400 ml barista almond milk
bereiding
  1. Verdeel de espresso over twee glazen en meng het gember, kaneel, de maca poeder en agavesiroop erdoor.
  2. Klop de barista amandelmelk op. Giet de opgeklopte melk bij de koffie en maak af met de koekjes. Geniet ervan!
delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!