Hipster’s Delight

BelRoy's is het verhaal van twee barmannen, Ben Belmans en Dieter Van Roy, die vrienden werden door hun passie voor kwalitatieve bartending. En dit is één van hun top cocktails om de zomer goed mee in te gaan. 

Ingrediënten voor

1 personen
1 Triple Karmeliet
g Suiker
Rode vruchten thee
45 ml Mezcal
20 ml limoensap
20 ml Appelsap
1,25 ml Rodepeperpuree (Boiron)
bereiding
  1. Maak eerst ‘karmelietstroop’. Zet Triple Karmeliet op met een gelijke hoeveelheid suiker en laat inkoken tot stroop.
  2. Trek een thee van rode vruchten.
  3. Vul mixglas met ijsblokjes.
  4. Giet Mezcal, vers limoensap, 15 ml karmelietstroop, 10 ml rodevruchtenthee, en het appelsap in het glas en voeg de puree van rode pepers toe.
  5. Stir en garneer met een gekonfijt appelschuifje, dropblad en rood pepertje.
delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant. 

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!