Een recept van Tom Vermeiren IJs van karnemelk - chocolade – karamel

Ingrediënten

4personen

IJs van karnemelk - chocolade – karamel

Bereiding

IJs van karnemelk - chocolade – karamel 1 m

  1. Breng het water en 300 g suiker aan de kook tot de suiker volledig opgelost is. Voeg de geweekte gelatine en karnemelk toe en werk af met Griekse yoghurt.
  2. Mix en draai af in ijsturbine of laat opstijven in pacojetbekers.
  3. Voeg de donkere chocolade, melk, Kappa en 40 g suiker samen voor de chocoladezalf en draai af tot een temperatuur van 100°C. Stort de massa uit en laat afkoelen. Draai vervolgens opnieuw af in de thermomix tot een gladde zalf.
  4. Dresseer bovenop en naast een brownie.
karamel chocolade ijs karnemelk Wilford T Tom Vermeiren chefrecept culinair recept

Als je iets wilt aanpassen aan dit gerecht, vraag dan gerust onze AI-chef Lio om advies.

Vraag het aan Lio

Reacties