Ijs van Kinder Bueno

Combineer hazelnootpasta met Kinder Bueno en je krijgt een magische combinatie voor een geslaagd ijsrecept om vingers en duimen van af te likken!

Ingrediënten voor

1 personen
1 blik gecondenseerde melk
475 ml ongeklopte slagroom
1 el hazelnootpasta
150 g Hazelnoten
4 Kinder Bueno repen
bereiding

Hak de Kinder Bueno repen in stukjes of verkruimel ze. 

Neem een grote kom en meng daarin de gecondenseerde melk, de slagroom, de fijngehakte hazelnoten, de eetlepel hazelnootpasta en de verkruimelde stukjes Kinder Bueno. Zorg ervoor dat het geheel dik genoeg is. Je moet het kunnen lepelen in plaats van kunnen gieten.

Doe het geheel in een bakvorm. Werk af met extra nootjes, extra hazelnootpasta of Kinder Bueno. Dek af met plastiekfolie en laat ongeveer 6 uur in de vriezer staan. 

Klaar! Zo simpel kan het zijn.

TIP VAN DE REDACTIE

Je kan eindeloos variëren met de soort chocoladepasta of de toppings van het Kinder Bueno ijs. Varieer naar hartelust!

delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!