Kersen en soja

Laat je verrassen door dit frisse maar pittige dessert.

Ingrediënten voor

4 personen
1 kg kersen
5 cm Gember
Jonge basilicum
1 l Sojamelk
100 g Sojaboter
100 g Sojaroom
100 g Suiker
100 g Stadshoning
10 stuks Wortelen
Kaneelpoeder
Piment d'Espelette
bereiding
  1. Schil 9 wortelen en kook ze gaar in gezouten water. Mix in de blender met een mespunt piment en een snuifje kaneel
  2. Breng de sojamelk aan de kook met de room en de boter. Roer de suiker en de honing onder de warme massa en draai af in de ijsmachine.
  3. Was en halveer de kersen
  4. Schik de wortelpuree, kersen en ijs op het bord en rasp er de overgebleven wortel en gember over. Werk af met geplukte basilicum.
delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!