Mexicaanse soft taco’s met rundvlees

Zin in een avondje Mexicaans? Probeer dit recept voor taco's met rundvlees eens! Geen vleesliefhebber? Vervang het rundvlees door vegetarische reepjes of eet ze gewoon zo met groenten. Buen provecho! 

Ingrediënten voor

4 personen
Komijn
500 g biefstuk
8 stuks tortilla's voor taco's
1 stuks Komkommer
1 stuk romeinse sla
1 stuk Groene paprika
1 stuk Avocado
1 el Olie
300 g Griekse yoghurt
1 Limoen
1 eetlepel Koolzaadolie
bereiding

Maak eerst je saus: meng de yoghurt met de koolzaaldolie, komijn, een snufje zout en limoen.

Snijd de komkommer en groene paprika in blokjes. Pel de ui en snijd in fijne ringen. Snijd de avocado's doormidden en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees eruit en snijd in dunne partjes. Besprenkel met limoensap. Was en snijd de romeinse sla.

Zet een grillpan op het vuur en gril de steak kort aan beide kanten (kan ook op een barbecue). Haal je vlees van het vuur en laat 8 minuten in aluminiumfolie rusten. Snijd hierna in fijne reepjes. 

Schik de taco’s ondersteboven op een bakplaat en warm even op in de oven gedurende 5 minuten.

Vul vervolgens de tortilla's met de steak, groenten en serveer met de frisse yoghurtsaus.

delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!