Mosterdsoep met prei, kruimige aardappel en pompoenpitten

De maand januari staat bekend om een maand lang veganistisch te eten, zou jij het kunnen? Probeer het eens 'Veganuary' en maak dit heerlijk gerechtje. Vandaag bereiden we mosterdsoep met prei, kruimige aardappel en pompoenpitten van Living The Green Life. Ready, set, green! 

Ingrediënten voor

4 personen
1 Ui
2 teentjes knoflook
2 st Prei
1 el Olie
150 g Aardappel
700 ml Groentebouillon
3 el Mosterd
1 pak nuggets van Meatless Farm
1 el Pompoenpitten
1 tl chilivlokken
bereiding
  1. Snipper de ui, hak de knoflook fijn en snijd de prei in ringen, bewaar de groene puntjes van de prei voor garnering.
  2. Verhit de olie in de pan en bak de ui, knoflook en prei op laag vuur voor 4 min.
  3. Schil ondertussen de aardappel en snijd in kleine stukjes. Voeg de groentebouillon samen met de aardappelen en mosterd toe aan de pan en breng aan de kook. Laat 20 min koken.
  4. Bereid ondertussen de nuggets volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de soep met de staafmixer tot een gebonden soep en schep in twee kommen.
  5. Snijd de nuggets in krokante stukjes. Maak de soep af met de nuggetstukjes, pompoenpitten, prei topjes en chilivlokken.
delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!