Overnight oats met jam en vers fruit

Ingrediënten voor

5 personen
60 g Havermout
3 el chiazaad
1 el Sesamzaad
2 el rozijnen
750 ml havermelk
1 el Pompoenpitten
1 el cashewnoten
1/2 tl Kaneel
2 el Honing
enkele Druppels Ahornsiroop
jam
1 bakje Blauwe bessen
bereiding

1. Week de havervlokken, het chiazaad, de geroosterde sesamzaadjes en sultanarozijnen (of abrikozen) een nacht in de havermelk in de kom van de slowcooker.

2. Zet 's ochtends als eerste de slowcooker aan. Voeg de grofgehakte pompoenpitten, de fijngehakte cashewnoten en het kaneelpoeder samen met de honing (of dadelstroop) toe aan het havermengsel. Roer even door en sluit af met de deksel. Garneer met ahornsiroop, jam, blauwe bessen en de overgebleven pitten en noten.

delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!