Panna cotta met stoofpeertjes

Met dit dessert is een zorgeloze kerst gegarandeerd. Dit nagerecht is namelijk perfect om van tevoren te maken. De panna cotta kan je gewoon in de koelkast bewaren voor één of zelfs twee nachtjes en vlak voor het opdienen hoef je alleen nog maar de stoofpeertjessaus te maken. Easy peasy, en simpelweg ook erg lekker! 

Ingrediënten voor

4 personen
400 ml kokosmelk
4 el vanillesuiker
1 blik stoofperen
1 Steranijs
snufje Kaneel
bereiding
  1. Schep de dikke laag kokosmelk uit het blik, het waterige sap gebruik je niet.
  2. Meng de kokosmelk met het vanillesuiker. Schep in vier kommetjes en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
  3. Verwarm de stoofpeertjes in hun sap met de steranijs voor ongeveer 5 min in een pannetje. Let erop dat je de steranijs weer verwijderd na de vijf min.
  4. Stort de panna cotta voor het serveren op bordjes en giet de saus met de stoofpeetjes erover. Maak af met een snufje kaneel.
delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!