Pasta alla puttanesca met ansjovis

Hmmm, pasta alla puttanesca met ansjovis mét verse (kers)tomatensaus van Think Tomato. Een ideaal comfortfoodgerechtje met de nodige pit. 

Ingrediënten voor

4 personen
2 potten Think Tomato
400 g Spaghetti
Ansjovis
4 el Kappertjes
4 el zwarte olijven
5 el Bladpeterselie
1 Rode chilipeper
2 teentjes knoflook
1 el oregano
bereiding

Maak de chilipeper schoon, verwijder de zaadjes en snipper in ringen. Hak de ansjovis grof. Versnipper de knoflook. 

Verhit 3 eetlepels olijfolie in een grote pan. Voeg de knoflook toe, laat verkleuren en doe de ansjovisfilets, oregano en chilipeper erbij. Voeg van de kappertjes, de olijven en de peterselie telkens de helft toe als de ansjovis gesmolten is. 

Voeg de Think Tomato toe en laat 15 minuten sudderen. 

Kook de spaghetti beetgaar, giet af en meng met de saus. 

Roer de resterende olijven, kappertjes en peterselie erdoor en werk eventueel af met een extra ansjovis. 

delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!