Pasta alla Puttanesca 

Een heerlijk eenpansgerechtje dat in een mum van tijd klaar is. Try out!

Ingrediënten voor

4 personen
350 g Kerstomaten
1 dl Zwarte olijven, ontpit
handvol Peterselie
10,5 dl Water
350 g linguine
1/2 dl Kappertjes
2 el Olijfolie
peper en zout
bereiding
  1. Halveer de tomaatjes en de olijven en leg ze in een diepe pan. Hak de helft van de peterselie fijn en voeg toe aan de pan. Voet het water, de linguine, de kappertjes, de olijfolie, het zout en de peper toe.
  2. Breng aan de kook op een hoog vuur en kook gedurende 8 tot 10 min. Gebruik ondertussen de pastatang om te vermijden dat de boel gaat plakken.
  3. Verwijder van het vuur en voeg de rest van de peterselie toe, en eventueel nog een snuifje zout.
delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!