Pasta met mosselen

Alle dagen vakantie? Yes please! Laat het nog maar even zomeren, ook in je bord. Bijvoorbeeld met deze pasta met mosselen.

Ingrediënten voor

4 personen
2 kg Mosselen
3 Uien
1 teentje knoflook
1 stengel Selder
1 el Plantaardige olie
2 el Currypoeder
1 snufje chilivlokken
200 ml water of witte wijn
600 g spaghetti of tagliatelle
1 handvol peterselie, fijngehakt
bereiding

1. Spoel en kuis de mosselen. Pel de uien en de knoflook en snijd in grove schijfjes. Snijd de selder in stukjes. 

2. Zet een pot gezouten water op het vuur voor de pasta. Doe de olie in een (mossel)pot, stoof er kort de ui, knoflook en selder in aan. Doe er de mosselen, het currypoeder en de chilivlokken bij. Bevochtig met de witte wijn en zet het deksel op de pot tot de mosselen gaar zijn. Kook intussen de pasta beetgaar in het water. 

3. Giet de pasta af en meng onder de saus met de mosselen. Serveer in een diep bord en werk af met wat fijngehakte peterselie. 

delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant. 

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!