Penne met kip, butternut en spinazie 

Een heerlijk eenpansgerechtje met pompoen en kip. Italië op je bord!

Ingrediënten voor

4 personen
2 el Olijfolie
1/2 Ui
4 teentjes knoflook
1,5 l Kippenbouillon
350 g Penne
500 g Flespompoen
350 g gekookte kip
500 g Spinazie
250 g Parmezaanse kaas
peper en zout
bereiding
  1. Verhit de olie in een grote, diepe braadpan. Voeg ui, look, zout en peper toe. Roer 30 sec op een matig vuurtje voor je de bouillon toevoegt en aan de kook brengt (deksel op de pot). Voeg onmiddellijk de pasta toe en laat op een laag vuurtje zo'n 8 min pruttelen. Roer af en toe om.
  2. Voeg de butternutpompoen toe en laat nog 6 min verder koken (of tot wanneer de pasta en de pompoen gaar zijn)
  3. Zet het vuur uit en voeg de spinazie toe. Roer tot de spinazie gaar is en voeg peper en zout en Parmezaanse kaas toe
  4. Smakelijk!
delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!