Pompoenlasagne met kippengehakt

Ben je fan van lasagne? Probeer dan zeker deze gezonde variant met pompoenbladen in de plaats van klassieke lasagnebladen. 

Ingrediënten voor

4 personen
2 bakjes Pompoenbladen
400 g Kippengehakt
2 Uien
500 g Kerstomaten
4 teentjes Look
2 Rode paprika
400 ml kokosmelk
200 g geraspte kaas
1 snufje Zout
peper
2 blikjes Tomatenpuree
2 tl Chilipoeder
4 tl kippenkruiden
bereiding

1. Verwarm de oven voor op 170 graden. Snij de ui en paprika in blokjes en pers de teentjes look. 

2. Stoof het kippengehakt aan met de gesneden groentjes. Voeg kruiden toe. Halveer ondertussen de kerstomaatjes. 

3. Laat kort sudderen en voeg dan de tomatenpuree toe. Blus met kokosmelk en kruid de saus bij indien nodig. 

4. Neem een ovenschaal en maak laagjes met afwisselend de saus en pompoenbladen. Maak een toplaag met de geraspte kaas. 

5. Zet de lasagne ongeveer 30 minuten in de oven. Verdeel daarna in diepe borden. 

delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!