Quesadilla's

Een heerlijke vegan tortilla. Ideaal als lunch!

Ingrediënten voor

2 personen
100 g gemarineerde tempeh
1 el Plantaardige olie
handvol cherrytomaten
2 tortillawraps
handvol rode kool
handvol Spinazie
50 g vegan kaas
4 el nachodip
1 el srirachasaus
bereiding
  1. Snijd de tempeh in reepjes en verhit de plantaardige olie in de pan. Bak de tempeh knapperig. Snijd de kerstomaatjes in vieren.
  2. Leg een tortillawrap voor je en snijd vanuit het midden naar de buitenkant de wrap deels open (alsof de klok op twaalf uur staat).
  3. Beleg 1/4 van de wrap met de nachosaus, 1/4 met de rode kool en tomaatjes, 1/4 met tempehreepjes en de overgebleven 1/4 met vegan kaas en babyspinazie. Vouw de kwarten met de klok mee over elkaar dicht.
  4. Verhit een paninigrill en grill de quesadilla's goudbruin.
  5. Dip in de srirachasaus en geniet! Smakelijk!
delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!