Rijstsalade met forel, dille en yoghurt

Deze rijstsalade op basis van basmati en gerookte forel met een licht pikante yoghurtdressing is een overheerlijk alternatief voor vleessalades.

bereiding

Vermeng de Hellmann’s Dressing Yoghurt met de Knorr Primerba Dille en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers tot een homogene dressing. Verkruimel de gerookte forel.

Doe de overgebleven ingrediënten in een kom en vermeng met de dressing.

TIP VAN DE REDACTIE

Zet de rijstsalade zonder de dressing 1 à 2 uur in de koelkast om de smaken te laten intrekken.

delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant. 

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!