Romige hummus met citrusvruchten en avocado

We zijn ondertussen allemaal verliefd op de gewone hummus. Tijdens de lunch, als tussendoortje of gewoon bij het avondeten. Deze romige hummus met citrusvruchten en avocado van As Cooked By Ginger is een combinatie van zoet, zuur, bitter en zout tegelijk. Smaken voor ieder wat wils! ©Tasja Van Rymenant

bereiding

Doe voor de hummus alle ingrediënten, behalve de Griekse yoghurt, in de blender. Mix glas en voeg er de Griekse yoghurt aan toe. Kruid eventueel bij met peper en zout. 

Snijd de avocado, pompelmoes en sinaasappel in maantjes. Verwijder bij het snijden van de citrusvruchten zoveel mogelijk van de witte velletjes. Doe de maantjes in een mengkom. Versnipper de bladpeterselie en voeg samen met de veldsla toe. Kruid met peper en zout. 

Neem twee borden en smeer er een royale hoeveelheid hummus op uit. Dresseer de salade over de hummus. Hak de pistachenoten grof en strooi over de salade. Werk af met de limoenzeste, chilivlokken en olijfolie. 

TIP VAN DE REDACTIE

Comfortfood zonder schuldgevoel - As cooked by Ginger
€24,99

delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!