Snelle noedelsoep

Deze noedelsoep van As Cooked By Ginger is een must try voor alle noedelfanaten. De pinda's geven er een extra touch en crunch aan. De perfecte lunch! ©Tasja Van Rymenant

Ingrediënten

2personen

Snelle noedelsoep

Bereiding

Snelle noedelsoep

Neem een grote pot en doe er de kokosmelk, pindakaas, sojasaus, vissaus, currypasta en rietsuiker in. Meng los met de garde en voeg de bouillon toe. Breng aan de kook. 

Snijd ondertussen de grote shiitakes in stukjes, laat de kleintjes in hun geheel. Snijd de paprika in dunne reepjes en rasp de gember. Wanneer de soep kookt, voeg je deze ingrediënten samen met de kipfilet toe. Zet het vuur middelhoog en laat 15 minuten pruttelen. 

Kook 2 eitjes half hard in 7 minuten. 

Haal de kipfilet uit de soep en trek in reepjes met twee vorken. Voeg terug toe aan de soep, samen met de noedels, het limoensap en de spinazie. Laat koken tot de noedels gaar zijn. 

Dien op en werk af met de eitjes, ringetjes lente-ui, pindanoten en een paar druppels sesamolie. 

Tips & tricks

Comfortfood zonder schuldgevoel - As cooked by Ginger
€24,99

pindanoten vissaus noedelsoep Noedels sojasaus soep pinda

Als je iets wilt aanpassen aan dit gerecht, vraag dan gerust onze AI-chef Lio om advies.

Vraag het aan Lio

Reacties