Tagliatelle met spinazie en pesto van cashewnoten

Vandaag bereiden we een heerlijke pasta met spinazie en een versgemaakte pesto van cashewnoten. 

Ingrediënten voor

2 personen
150 g Tagliatelle
teentje knoflook
600 g Spinazie
handvol Basilicum
120 ml Olijfolie
60 g Parmezaanse kaas
75 g cashewnoten
peper en zout
bereiding
  1. Maak eerst je pesto van cashewnoten. Trek de blaadjes van de basilicum en pel de knoflook. Hak of mix beide fijn, samen met de olijfolie. Voeg de cashewnoten en de fijngesneden parmezaan toe en mix nogmaals goed. Kruid naar smaak met zout en peper.
  2. Kook 150 g pasta. Pel de teentjes knoflook en snijdt deze in zo dun mogelijke plakjes.
  3. Verhit twee eetlepels olijfolie in een wok en fruit de knoflook even aan. Schep de spinazie in gedeelten erdoor. Laat de spinazie op hoog vuur al omscheppend slinken. Laat het vocht verdampen.
  4. Schep de pasta en de cashewnoten pesto door de spinazie, breng het op smaak met peper en zout.
  5. Schep het gerecht op de borden en werk af met cashewnoten en parmezaan.
delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!