Toast met kip

Een smeuïge kippensalade als finishing touch.

Ingrediënten voor

4 personen
2 dikke sneden Volkorenbrood
1 stuk Kipfilet
2 el Mayonaise
1 el Chardonnay-azijn
1 el Sushiazijn
1 tl Ras el hanout
1 tl Komijn
2 tl Currypoeder
20 g Bieslook, fijngesneden
20 g Dragon, fijngesneden
peper
snuifje Zout
8 blaadjes Salie
6 blaadjes Dragon
1 el Zonnebloempitten, geroosterd
1 stuk Limoen (het sap)
bereiding
  • Voor de afwerking
    • 8 blaadjes gefrituurde salie
    • 6 blaadjes verse dragon
    • 1 el geroosterde zonnebloempitten
  1. Bak het brood aan beide kanten krokant in boter
  2. Stoom of kook de kippenfilet gaar. Laat afkoelen en snij in stukjes. Meng het vlees met de overige ingrediënten tot een lekkere kippensalade
  3. Beleg de toasten en werk af met de salie, dragon en zonnebloempitten
delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!