Tofu nuggets

Chicken nuggets haal je tijdens de feesten misschien pas boven als de échte hapjes mislukt zijn, tofu nuggets daarentegen…

Ingrediënten voor

4 personen
400 g tofu
15 el broodkruim
4 el Sesamzaad
Ei
Zonnebloemolie
bereiding
  1. Snijd de tofu in driehoekjes. Tijdens het maken van de korst, kan je ervoor kiezen om de tofu te laten marineren. Dit kan bijvoorbeeld in sojasaus, maar is geen must.
  2. Meng ondertussen het broodkruim (of alternatief) met het sesamzaad.
  3. Zet twee borden klaar: een voor de bloem en eentje voor het losgeklopte ei. Dip de tofu eerst in de bloem, nadien in het ei en vervolgens wentel je het door het broodkruim.
  4. Herhaal de stap van het ei en broodkruim.
  5. Bak de tofu goudbruin in de verhitte olie. Serveer de driehoekjes nadien met een dipsaus naar keuze.
delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!