Vegan worstenbroodjes

Op Verloren Maandag smullen we naar gewoonte weer van worstenbroden of appelbollen als avondmaal. Doe je mee aan veganuary deze maand, of eet je altijd plantaardig? Probeer dan eens deze vegan worstenbroodjes.

Ingrediënten voor

6 personen
6 vellen bladerdeeg
1 el plantaardige room
3 el Mosterd
6 st vegan worsten
bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed de bakplaat met bakpapier. Haal ondertussen het bladerdeeg uit de vriezer en laat dit ontdooien.
  2. Smeer de bladerdeegplakken in met kookroom en mosterd. Leg de worsten erop. Rol het bladerdeeg op en vouw de uiteindes naar binnen.
  3. Leg de deegpakketjes op de bakplaat en smeer in met wat plantaardige olie.
  4. Bak de worstenbroodjes gedurende 25 min goudbruin in de voorverwarmde oven.
delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!