Vistaco's met limoensap en witte kool

Zin in taco's? Probeer deze vistaco's met licht pittige vis, zelfgemaakte saus en frisse limoensap en kool. Licht en verrassend lekker! Werk af met wat tomatensalsa voor de extra touch!   

bereiding

De saus

Begin met de saus. Meng de mayonaise, Griekse yoghurt, gedroogde oregano, komijnpoeder, limoensap en kruid af met peper en zout naar smaak.

De vis

Voeg de paprikapoeder samen met cayennepeper, komijn, oregano en zonnebloemolie en kruid naar smaak met peper en zout. Smeer de vis in met het kruidenmengsel. Zet je grillpan op hoog vuur, bak de vis ongeveer 2 à 3 minuten per kant gaar.

De tortilla's

Neem een tweede pan voor de tortilla's en warm ze ongeveer 20 seconden per kant op in een hete pan. Bewaar ze op een afgedekt bord, terwijl je de rest van de tortilla’s verwarmt.

Serveer

Serveer met een frisse tomatensalsa. Leg wat limoen en koriander op tafel en laat iedereen zelf dresseren. 

 

TIP VAN DE REDACTIE

Serveer met Sauvignon blanc.

delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant. 

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!