Yoghurtijs met frambozen

Heerlijk en gezond alternatief voor roomijs. Gemaakt van frambozen en yoghurt. Heerlijk fris en lekker!

Ingrediënten voor

4 personen
560 g Griekse yoghurt
125 ml rijstmoutstroop
1 tl vanilleboon pasta
2 kopjes bevroren frambozen of aardbeien
bereiding

Voeg de Griekse yoghurt, rijstmoutstroop en vanille in een kom en meng alles door elkaar. Doe 1/2 kopje (140g) van het yoghurtmengsel, de frambozen en de extra rijstmoutsiroop in een blender en mix het geheel tot een gladde massa. 

Leg afwisselend het yoghurt- en frambozenmengsel in 10 ijslollyvormpjes tot 1/3 van het kopje (ongeveer 80ml).

Draai voorzichtig een botermes door het mengsel. Steek de stokjes erin en vries voor ongeveer 5 uur in tot ze stevig zijn. Haal de pops uit de vormpjes om te serveren. Serveer met een beetje munt op een plateau.

delen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant. 

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!