Restaurant Chez Eline serveert afhaalgerechten in volledig recycleerbare bowls

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES
Chez Eline is de pop-upzaak van Halima Driouich en haar man Johan De Ruyck, waar je terecht kan voor heerlijke authentieke Marokkaanse keuken. Tijdens de lockdown heeft het koppel ingezet op takeaway en delivery, die dankzij een elektrisch voertuig volledig duurzaam verliep. De zaak heeft nu opnieuw een duurzame primeur beet, want vanaf 1 februari maakt het deel uit van het red-use netwerk, dat met volledig recycleerbare bowls een circulaire oplossing levert voor de takeaway in horecazaken.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Elke maand de digitale versie van het magazine
en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €0.99
Nadien slechts €2.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!