Restaurant Het Verschil verwent klanten met uniek menu: 'We geven graag terug'

Drie jaar geleden verhuisde restaurant Het Verschil van Aalst naar Lede. “We vielen als een blok voor de charme van het pand”, vertelt chef en uitbater Peter Maertens. De toekomst zag er rooskleurig uit, tot corona het licht kwam betimmeren. Toch geeft Peter de moed niet op en biedt zijn gasten een uniek Black Friday-menu aan. “Ons motto luidt al bijna 20 jaar ‘Il faut donner pour recevoir’. En nu is het moment van ‘donner’ gekomen.”
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Menu Afhaal Takeaway Het verschil

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer