Restaurant Ogst: 'De stress die we hebben, komt door de doelen die we onszelf opleggen'

Wie voet zet op Limburgse grond zal het beamen: in het bronsgroen eikenhout schuilt een bijzonder warme gastvrijheid. Limburgers zijn mensen met een hart voor mensen. En voor lekker eten. Want ook hier hebben heel wat culinaire pareltjes hun thuisbasis. Zoals Ogst in Hasselt. Chef Sébastien Wygaerts en sommelier Diederik Herbots serveren in hun restaurant een pure en toegankelijke keuken. Zoals je van echte Limburgers kan verwachten dus.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Michelin Hasselt Restaurant Limburg Ogst Sterrenzaak Ster Sébastien wygaerts en sommelier diederik herbots Sébastien wygaerts

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer