Resto Wald

[spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

RESTO WALD
Hellichtstraat 1
3110 Rotselaar
Tel. 0468 51 22 51
www.restowald.be

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Geboren Rotterdammer Walter Bouterse en Lisa Claes uit Rotselaar leerden elkaar kennen toen ze beiden tijdens het winterseizoen in Briançon in de Franse Alpen aan het werk waren. Samen begonnen ze aan een culinaire wereldreis die hen van Nieuw-Zeeland en Australië tot in Centraal-Amerika bracht, om uiteindelijk één seizoen samen aan de slag te gaan in sterrenrestaurant Stiva Veglia in Graubunden. De ervaring die ze tijdens hun reis opdeden kwam van pas toen ze begin 2018 hun eigen restaurant opstartten – een kleinschalig huiskamerrestaurant met plaats voor zestien personen dat ze met hun tweetjes konden runnen, in een losse, relaxte sfeer. Pure gastronomie, maar dan zonder stijf gedoe. De chef staat voor een Frans-Belgische keuken met een hedendaagse twist, waarbij de invloed van hun culinaire wereldreis altijd subtiel merkbaar is. Zoals bijvoorbeeld in de bouillabaisse, een klassieke Zuid-Franse bereiding waar ze met saffraan, couscous en venkel toch een heel eigen twist aan geven. Of de lamscurry met amandel, waar de Indische invloed duidelijk merkbaar is. Of het subtiele gebruik van Aziatische smaakgevers als dashi. Op die exotische condimenten na wordt alles bereid met dagverse producten afkomstig van lokale producenten of leveranciers. Zoals wel vaker bij dit soort huiskamerrestaurants is er géén à la carte-aanbod, maar volg je de maandelijks wisselende menukeuze van de chef, waarbij je voor elke gang wel de keuze hebt tussen vlees en vis. Voor de lunch zijn er drie gangen, waarbij je zelf kiest of je alleen een hoofdgerecht (€ 25) wil, of een combinatie met voorgerecht (€ 33) of dessert (€ 29), of de volledige drie gangen (€ 37). ’s Avonds kies je voor drie (€ 37) tot zeven (€ 77) gangen.

[/spb_text_block] [/spb_column]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!