Roger Souvereyns richt zich tot nieuwe generatie horecapersoneel: ‘De crisis heeft een grote impact achtergelaten’

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES
Wat een topchef zoal doet in zijn vrije tijd? De nieuwe generatie horecapersoneel voorbereiden voor het echte werk. Voormalig sterrenchef Roger Souvereyns gaf een kookworkshop voor de cursisten van het eenjarig traject Hotelbedrijf - Kok & Kelner op Campus PIVA in Antwerpen. Ondanks het feit dat de horeca wat deuken heeft gekregen het afgelopen jaar staan de cursisten te trappelen om zelf van start te gaan. "Zo bereiden we ze voor om het slagveld op te trekken en hun eigen plaats te zoeken."

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Elke maand de digitale versie van het magazine
en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €0.99
Nadien slechts €2.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!