Salade Secreto 07

HyperFocal: 0

BENODIGDHEDEN:

Voor 4 personen:

  • Enkele sneetjes gedroogde kwaliteitsham
  • 1 rode ajuin, in fijne ringen
  • 65 g framboosazijn
  • 40 g suikerwater (30% suiker)
  • 150 g gemixte sla
  • Olijfolie
  • Chardonnay-azijn
  • 2 tomaten

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Emondeer de tomaten en snij het vruchtvlees in brunoise. Breng op smaak met peper en zout en beschikbare tuinkruiden.
  2. Breng de framboosazijn en suikerwater samen aan de kook en giet uit over de ajuin. Plaats in de koelkast.
  3. Meng de gemixte sla met olijfolie en chardonnay-azijn.
  4. Dresseer.

TIP VAN DE REDACTIE:

Voor deze eenvoudige salade gebruikt Wout Bru een heel edele ‘ham’, Secreto 07, een creatie van topslager Luc De Laet, op basis van dry-aged rubia galega-rundvlees. Wellicht enkel verkrijgbaar in The Butcher’s Store. Vervang het eventueel door een andere kwaliteitsham.

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!