Saltimboca van wilde zeebaars

HyperFocal: 0

BENODIGDHEDEN:

Voor 4 personen:

  • 4 wildezeebaarsfilets, 180 g/stuk
  • 150 g San Daniele-ham
  • 250 g tuinbonen
  • 150 g babyvenkel
  • 1 eidooier
  • Salie
  • Boter
  • Witte wijn
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Kook de tuinbonen 10 minuten in gezouten water en dop ze daarna. Neem er 100 gram vanaf en mix die in de blender met wat kookvocht tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Bedek de zeebaars met de ham en salie en bak 2 minuten aan elke zijde. Blus met witte wijn.
  3. Bak de babyvenkel licht in wat boter.
  4. Deglaceer de pan met de vis met nog wat witte wijn en voeg de dooier toe. Mix op tot een saus en breng op smaak met peper en zout.
  5. Plaats de vis op het bord en leg er de venkel op. Plaats de tuinbonen ernaast en lepel er wat crème tussen. Serveer de saus apart.
Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!