Scheermesjes met kalfstartaar

HyperFocal: 0

BENODIGDHEDEN:

Voor 4 personen:

  • 4 scheermesjes
  • 50 g kalfsfilet
  • Enkele lepels dashi
  • 2 zeekralen
  • 30 gr kaviaar
  • 1 oester
  • 4 soepl zure room
  • 1 aardappel

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Snij de aardappel met de mandoline in fijne sneetjes en frituur ze tot chips.
  2. Breng de tartaar op smaak met dashi.
  3. Dompel de scheermesjes 10 seconden in kokend water zodat de schelpen zich openen, snij het vlees in stukken.
  4. Snij de oester in zeer fijne stukken en werk er de zure room mee op.
  5. Dresseer de scheermesjes met de zure room, de kalfstartaar, de zeekraal en een beetje kaviaar.
Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!