Seppe Nobels gaat pop-upfestivalrestaurant leiden

Seppe Nobels gaat pop-upfestivalrestaurant leiden
18 juni 2018 redactie
Door Nieuws

Van vrijdag 14 tot en met zondag 23 september vindt in Antwerpen het tiendaagse Part of Antwerp-festival plaats. Daarvoor gaat tijdelijk een drijvend restaurant open en dat zal door niemand minder dan Seppe Nobels gerund worden.

Part of Antwerp is een stadsfestival in Antwerpen dat zich afspeelt op de hippe buurt ’t Eilandje, rond het Kattendijkdok en het Havenhuis.

Het festival is erg breed opgevat, met met een goede mix aan activiteiten voor alle leeftijden en interesses. Bestaande en populaire evenementen worden gebundeld tot één groot festival en aangevuld met tientallen nieuwe festiviteiten zoals TIZARTE, een 3Dstreet-artfestival, een heuse Part(y) of Antwerp en nog veel meer, zodat iedereen in het aanbod wel iets naar z’n gading zal vinden.

Ook de foodies komen aan hun trekken, want net als vorig jaar komt er ook een pop-uprestaurant, drijvend op pontons in het water. Opmerkelijk is dat de Waterfront Bar & Resto al eerder van start gaat, namelijk op 1 september.

Het concept is ook lichtjes aangepast tegenover vorig jaar, met méér oppervlakte, maar ook met een bargedeelte zodat je er ook gewoon iets kunt komen drinken. Het ponton komt amper 30 cm boven de waterspiegel uit en vanaf het terras heb je een adembenemend uitzicht op onder meer het Havenhuis, voor een echte Waterfront-ervaring.

Niemand minder dan Seppe NOBELS van Graanmarkt 13 zal het restaurant runnen. Hoewel het nog even wachten is tot de officiële opening, kan er vanaf nu gereserveerd worden, door hier te klikken.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*