Sergio Herman zet in op takeaway: 'Het is belangrijk dat we in contact blijven met onze gasten'

Spaghetti ragu Pristine, aardpeer, peterselie en herfsttruffel. De kans dat je dit gerecht vanavond zelf klaarmaakt is zeer klein. Gelukkig kun je het bestellen en laten leveren tot aan je voordeur. Want sterrenchef Sergio Herman springt mee op de takeaway-kar. "Zo blijven we in contact met onze gasten en kunnen de medewerkers blijven werken. Een win-winsituatie voor iedereen."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Sergio herman Antwerpen Sterrenchef Le pristine Takeaway Takeout

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer