Sergio Herman brengt wereldkeuken naar Cadzand

Het culinaire festival FoodFest trekt dit jaar op 24 en 25 mei opnieuw naar Cadzand. Mede-oprichter Sergio Herman zet voor deze editie in op kwaliteit, kennis en streetfood van over de hele wereld. De chef serveert internationaal geïnspireerde gerechten met lokale Zeeuwse producten op FoodFest 2020.

Net over de grens, een steenworp van Knokke-Heist vind je Cadzand. Een badplaats bekend om zijn wandelroutes, prachtig strand en het culinaire festival FoodFest. Het event viert dit jaar zijn vijfde editie met een meer wereldse aanpak dan ooit! Host Sergio Herman raakte geïnspireerd door zijn reizen voor succesvol VTM-programma 'Van De Kaart' en besloot om zijn ervaring te gebruiken in de keuken.

Met zes exclusieve gerechten eert Herman de producten, landen en pure smaken die Van De Kaart hem brachten en brengt ze in geheel eigen ‘streetfood’-stijl naar Cadzand-Bad. Sergio deelt de inspiratie die hij opdeed in Thailand, Japan, India, Mexico, Libanon en Noorwegen met het grote publiek en brengt de wereld naar zijn bakermat: Zeeland. Hij serveert internationaal geïnspireerde gerechten met lokale Zeeuwse producten op FoodFest 2020!

“Als chef is het meest dankbare aspect van je job het delen van alle opgedane inspiratie en kennis, elke keer opnieuw. Het allerliefste deel je uiteraard je gerechten met mensen die houden van lekker eten en genieten van nieuwe smaken, die gemotiveerd raken en uitgedaagd worden door hun eindeloze nieuwsgierigheid, net als ik! Na vier edities kan ik met zekerheid zeggen dat hier geen betere plek voor is dan FoodFest! Heerlijke uitdaging om twee projecten die me nauw aan het hart liggen te laten samensmelten in 2020!” - Sergio Herman

Tickets voor FoodFest 2020 zijn vanaf vandaag te koop via de website.

Sergio herman Cadzand Foodfest 2020

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties