Sergio Herman: 'Ik droom van een klein restaurantje waar ik weer zelf achter het fornuis sta'

Eind dit jaar is het precies zeven jaar geleden dat Sergio Herman de deuren van zijn iconische Oud Sluis definitief achter zich dichttrok. Hij nam daarmee als driesterrenchef, en met een maximumscore van 20 op 20 in Gault&Millau, afscheid van het fornuis dat hij zelf ‘het beest’ noemde. Dat fornuis werd een symbool waar de creatieve en ondernemende chef zich ondanks de mondiale erkenning aan vastgeketend voelde. Hij zocht met de restaurantsluiting meer tijd en ruimte. Maar heeft hij die ook gevonden?
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Sergio herman Interview Plusartikel Throwback

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer