Sergio Herman: ‘Ik droom van een klein restaurantje waar ik weer zelf achter het fornuis sta’

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES
Eind dit jaar is het precies zeven jaar geleden dat Sergio Herman de deuren van zijn iconische Oud Sluis definitief achter zich dichttrok. Hij nam daarmee als driesterrenchef, en met een maximumscore van 20 op 20 in Gault&Millau, afscheid van het fornuis dat hij zelf ‘het beest’ noemde. Dat fornuis werd een symbool waar de creatieve en ondernemende chef zich ondanks de mondiale erkenning aan vastgeketend voelde. Hij zocht met de restaurantsluiting meer tijd en ruimte. Maar heeft hij die ook gevonden?

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Elke maand de digitale versie van het magazine en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €0.99
Nadien slechts €2.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!